Aanwijzen bedrijfsbrandweren


Het Centrum Industriële Veiligheid (CIV) organiseert in 2018 de cursus aanwijzen bedrijfsbrandweren.

In de eendaagse cursus “aanwijzen bedrijfsbrandweren” komen in het ochtenddeel het wettelijk kader, de inhoud van een bedrijfsbrandweerrapport en de procedurele aspecten aan de orde. Ook het nieuwe landelijke (beschikbaar vanaf medio februari 2018) aanwijsbeleid zal worden toegelicht. De middag zal gebruikt worden om aan de hand van voorbeelden de scenario-analyse ten behoeve van het bedrijfsbrandweerrapport invulling te geven.

De cursus is toegankelijk voor medewerkers van veiligheidsregio’s, bedrijfsbrandweerpersoneel,

SHE-managers/-medewerkers van bedrijven en hun adviseurs (adviesbureaus). Om een goede interactie mogelijk te maken is het aantal cursisten beperkt tot 12 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 8.

Aanmelden

Data

De cursussen worden in 2018 gegeven op:

  • Dinsdag 27 maart (week 13)
  • Maandag 23 april (week 17)
  • Maandag 28 mei (week 22)
  • Dinsdag 19 juni (week 25)
  • Maandag 17 september (week 38)

Tijden: van 10.00 – 16.30 uur.

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Aanmelding vindt plaats via het bijgevoegde formulier. Dit formulier kunt u per mail sturen naar civ@vr-rr.nl.

Uiterste aanmelddatum

Voor een van bovenstaande cursussen is het mogelijk tot uiterlijk 4 weken voor de cursus aan te melden.

Kosten

De eendaagse cursus aanwijzen bedrijfsbrandweren kost € 399,- ex BTW. Dit is inclusief een hand-out van de cursus, koffie- en theefaciliteit op de locatie en een lunch.

Locatie cursus

De cursus wordt gegeven aan de Hogendorpstraat 50, 3201 WD te Spijkenisse.

Vanaf metrostation Spijkenisse Centrum is het 2 minuten lopen. Parkeren op ons terrein aan de Van Hogendorpstraat 50, Spijkenisse is helaas niet mogelijk. Parkeren kan (tegen betaling) in de directe omgeving.

Annulering

Het Centrum Industriële Veiligheid behoudt zich tot 14 dagen van tevoren het recht voor bij onvoldoende deelnemers of een overmachtsituatie de cursus geen doorgang te laten vinden.

Cursisten kunnen tot uiterlijk 45 dagen voor de aanvang van de cursus kosteloos annuleren. Bij latere annulering worden alle kosten in rekening gebracht. Het is wel mogelijk om een ander persoon in uw plaats te laten deelnemen.

Op deze cursus zijn de algemene leveringsvoorwaarden van het Centrum Industriële Veiligheid van toepassing. Deze kunt u vinden op onze website.

Informatie

Inhoudelijke informatie over deze training kan worden ingewonnen bij Michael de Gunst via e-mail michael.degunst@vr-rr.nl, tel. 06-23069582. Voor vragen en informatie over de inschrijving kunt u contact opnemen met Chantal Wintjens, tel. 088 - 877 9557 of via e-mail civ@vr-rr.nl.

U kunt uw aanmelding versturen naar VRR/Centrum Industriële Veiligheid, Postbus 9154, 3007 AD Rotterdam of faxen naar 088 – 877 9553 of per e-mail zenden aan civ@vr-rr.nl.