Zoeken

Verbindingsdag | aanmeldformulier


In navolging op afgelopen jaar organiseren de Veiligheidsregio‘s Zuid Holland Zuid en Rotterdam Rijnmond op 19 en 20 februari 2019 een Verbindingsdag. Het thema is operationele ontmoeting. Deze dag is bestemd voor operationeel functionarissen van de teams COPI en ROT en de liaisons van de crisispartners. Beide dagen bieden hetzelfde programma.

LET OP! Inschrijving is gesloten

We weten elkaar als partner tijdens rampen of crises te vinden, Weten we wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we daar in de praktijk mee om gaan? Als deelnemer wordt u bij alle workshops actief betrokken bij het gezamenlijk doorleven en bespreken van actuele thema’s. Buiten de workshops zullen stands ingericht zijn waar u kennis kunt maken met organisaties die een rol kunnen spelen binnen de crisisbeheersing. Daarnaast is er tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen.

U wordt welkom geheten door Carlo Post of Arjen Littooij, algemeen directeur van de respectievelijke regio’s. Als dagvoorzitter treft u Roland Bron, hoofd van de afdeling Voorbereiden op Rampen en Crises van de VRZHZ of Annemarie van Daalen, Directeur Risico- en Crisisbeheersing bij de VRR.

Wij nodigen u uit om op één van de Verbindingsdagen aanwezig te zijn.

Er worden 5 workshops georganiseerd. U kunt gedurende de dag deelnemen aan 4 workshops en willen u vragen doormiddel van het antwoordformulier uw voorkeur aan te geven.

Let op! De inschrijving is gesloten!

Lees hier meer informatie over de workshops.

Uw gegevens

De inschrijvingen voor de Verbindingsdagen 2019 zijn helaas gesloten.


Locatie

Let op: Er kunnen maximaal 125 personen per dag deelnemen, vol is vol!

Locatie

Van der Valk hotel Ridderkerk
Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk

Ontvangst 08.30 uur
Aanvang 09.00 uur
Afsluiting 15.30 uur met aansluitend een drankje