Zoeken

Slimmer chillen = corona killen


De campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN’ is gericht op jongeren en studenten. De campagne daagt hen uit om vast te leggen hoe zij 'slimmer chillen' terwijl ze de corona-maatregelen opvolgen.  Filmpjes, foto's en teksten op TikTok, instagram of rechtstreeks ingestuurd. Met als belangrijkste boodschap: houd 1,5 meter afstand.

De website slimmerchillen.nl en de bijbehorende campagne zijn opgezet door Veiligheidsregio Hollands-Midden. Om de boodschap kracht bij te zetten en verder te verspreiden, sluit Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond aan bij de campagne.

Help mee

Netwerk

Door de campagne zo breed mogelijk te verspreiden in je netwerken. Daarvoor kun je vrij gebruikmaken van campagnematerialen als logo’s en banners, te vinden op deze webpagina.

Uitdagen

Door in je eigen netwerk jongeren en studenten komende tijd uit te dagen de handschoen op te pakken en hun ‘slimmer chillen-moment’ te verspreiden op sociale media onder #slimmerchillen of in te sturen naar info@slimmerchillen.nl. Voorbeelden van filmpjes vind je op de website slimmerchillen.nl.

Updates

Door ook de komende weken updates van de campagne uit te zetten in je eigen netwerken. Wij zullen deze zoveel mogelijk via deze pagina klaarzetten, zodat je er zo min mogelijk werk aan hebt.

Meer info

Wil je meer weten over de campagne of hoe je mee kunt doen?

Mail naar communicatie@vr-rr.nl.

Campagnemateriaal

Onderstaand campagnemateriaal is vrij te downloaden en te gebruiken.

slimmerchillen-Avatar-diap