Zoeken

OR Verkiezingen


Meld je aan voor de ondernemingsraad!

In de ondernemingsraad kun je meepraten over bijvoorbeeld de Transitie AZRR, WRNA en de invoering van de Omgevingswet. Jij speelt hier als lid van de ondernemingsraad een proactieve rol. Werk jij bij de VRR en vind je het belangrijk om op te komen voor je collega's? Sparringpartner te zijn van jouw directeur? Samen te werken aan een gezonde organisatie? Zet je in voor de VRR en meld je aan!

Ondernemingsraad

Kom in actie en houd elkaar scherp!

De Ondernemingsraad heeft recht op instemming, advies of informatie. Heb jij goede ideeën over de vermindering van ziekteverzuim, het verbeteren van arbeidsomstandigheden of de werkdruk? Jij kan de signalen van de werkvloer direct meenemen naar de directie. Samen met de bestuurder/directie bespreken wat belangrijk is of knelt op de werkvloer, hoe de bestuurder een beslissing kan maken waar veel mensen achter staan en hoe we de VRR gezond houden. Op basis van signalen die binnenkomen of onderwerpen die aangereikt worden, kan de Ondernemingsraad in actie komen en de bestuurder beslissingen maken die goed zijn voor iedereen. Zo hou je elkaar scherp en de VRR gezond.

Meld je aan voor 7 maart 2021 of als je geen vakbondslid bent vóór 29 maart 2021.

Ben je lid van een vakbond?

Dan heb je een brief ontvangen van de vakbond hoe jij je via de vakbond kunt aanmelden. Brief gemist? Neem dan even contact op met jouw vakbond, zij helpen je graag aan een plekje op de kieslijst! Meld je aan voor 7 maart 2021.

Ben je geen lid van een vakbond?

Dan kun je je aanmelden via dit formulier. Vul het formulier in en stuur dit voor 29 maart 2021 naar or@vr-rr.nl

Heb je vragen?

Stuur dan een e-mail naar:  or@vr-rr.nl.Def A2 poster OR verkiezingen

Beschikbare zetels per ondernemingsraad

OR Ambulancedienst - 9 zetels

OR Brandweer - 15 zetels (10 voor beroeps/dagdienst en 5 voor vrijwilligers)

OR Meldkamer - 5 zetels (3 voor MKA en 2 voor MKB)

OR Middelen - 3 zetels (rechtstreeks in de COR)

OR R&C - 7 zetels

Op 9, 10 en 11 maart 2020 zijn de verkiezingen voor de verschillende OR'en.