Zoeken

Calorie Burn Contest

Gepubliceerd op 11 december 2020

10.000 Calorie Corona Burner, ga jij op 1 januari de uitdaging aan?

Vind jij het ook lastig om tijdens de coronacrisis in vorm te blijven en op de calorieën te letten? Wat kun je doen om fysiek én mentaal een beetje fit te blijven? Blijf vooral niet op de bank hangen, zeggen experts. Tips genoeg op het Internet: bouw je kamer om tot mini-gym, ga aan de slag met een online fitness klasje, etc. Maar het kan ook anders. Wij bedachten een leuke uitdaging om die extra calorieën te lijf te gaan. Iedereen kan meedoen en het uitgebreide ‘calorie burner overzicht’ maakt het extra leuk.

afbeelding sneeuw

Uitdaging!

Doe je mee? Ga jij de strijd met de Corona-kilo’s aan? Na de 5000 kcal burn challenge van juni gaan we nu de uitdaging aan om in twee maanden 10.000 kcal te verbranden.

Hoe ga je dat doen?

Het is het natuurlijk belangrijk om te weten met welke activiteit je een bepaalde hoeveelheid calorieën verbrand. Download daarom via onderstaande link het Calorie burner overzicht.

Verbranden cal per activiteit.docx

walking

Scorekaart

Om je score bij te houden hebben we een ‘Calorie burner scorekaart’ gemaakt zodat je eenvoudig je score op datum/activiteit bij kunt houden.

Calorie_burner_scorekaart2021

Zo werkt het

Probeer in de maanden januari en februari 10.000 extra calorieën te verbranden op bijv: de cardioapparaten in de fitnessruimten of buiten tijdens wandelen, hardlopen, fietsen, skeeleren, enz. Noteer op de kaart: je naam, de datum, je activiteit, de tijdsduur van de inspanning en natuurlijk het aantal kilocalorieën dat je verbrand hebt.

fitness

Als je de 10.000 kcal. hebt bereikt, maak dan een foto van je scorekaart en stuur de foto via de whats-app naar mij. Ben je heel erg actief dan mag je meerdere ingevulde kaarten insturen. Na de twee maanden, op vrijdag 5 maart wordt dan uit alle kanjers die een foto (‘s) van hun ingevulde kaart(en) hebben ingeleverd, een aantal gelukkigen getrokken die een leuke prijs ( bluetooth oortjes, waardebonnen, rituals verwenpakket, telefoonhouder voor je fiets, enz, enz)  krijgen uitgereikt.

Alle activiteiten die buiten worden gedaan en lastiger qua verbranding zijn in te schatten, kun je aan de hand van bijgevoegd overzicht per minuut en geslacht uitrekenen en noteren.

Wij gaan natuurlijk uit van een integere invulling. J

Veel succes en plezier gewenst.

Coördinator Fysieke Veerkracht,

Mart van Blitterswijk  06 2609 2409 of martin.vanblitterswijk@vr-rr.nl