Zoeken

Eén organisatie voor ambulancezorg in de Rijnmondregio

Gepubliceerd op 23 juli 2019

Om onder andere de organisatiestructuur van AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond (AZRR) te vereenvoudigen, is in goed overleg besloten dat de BIOS-groep haar ambulance-activiteiten zal overdragen aan AZRR en uit zal treden uit AZRR. Vanaf dit moment heeft de Veiligheidsregio Rotterdam – Rijnmond (VRR) een 100% deelneming in AZRR. Hiermee zet AZRR een stap in de vorming van één zorginstelling. Het onderbrengen van ambulancezorg bij één organisatie levert niet alleen een eenduidige organisatie op, maar komt ook onze prestaties ten goede. En minstens zo belangrijk dat we weer een aantrekkelijke werkgever worden. Voor onze eigen collega’s, maar ook voor onze nieuwe toekomstige collega’s.

Patiëntenzorg blijven verbeteren

Onze patiënten zullen van de verandering niets merken. AZRR blijft verantwoordelijk voor de uitvoering van goede ambulancezorg in de Rijnmondregio. Wel zal er door deze verandering op termijn meer ruimte ontstaan om de huidige kwaliteit van patiëntenzorg nog verder te verbeteren.

Vragen?

Meer weten over onze veranderingen? Neem dan contact op met de afdeling communicatie van de VRR via telefoonnummer 088 622 3896 of azrr2019@azrr.nl.