Verpleegkundige Centralist Meldkamer

Gepubliceerd op 13 april 2017

Verpleegkundig Centralist Meldkamer

Op de meldkamer ambulancezorg komen alle hulpvragen voor ambulancezorg binnen en wordt deze gecoördineerd. Naast het beantwoorden van 112 meldingen krijg je ook aanvragen voor ambulancezorg van ketenpartners zoals huisartsen en ziekenhuizen.

Als verpleegkundig centralist op de meldkamer ambulancezorg ben je verantwoordelijk voor een veilige, effectieve en efficiënte coördinatie van de ambulancezorgverlening en fungeer je als “de spin in het web” in de hulpverleningsketen.

Wat zoeken wij

Als toekomstig collega beschik je over het diploma Verpleegkundige (niveau 4 of 5) en een geldige BIG-registratie. Daarnaast ben je bij voorkeur in het bezit van het (SOSA) diploma Verpleegkundig Meldkamer centralist en gecertificeerd om met ProQa te mogen werken of je bent bereid deze te behalen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega, die vakinhoudelijk betrokken is. Je bent in staat te relativeren, je weet het overzicht te bewaren en je bezit een gezonde dosis humor.

Je communicatieve vaardigheden zijn goed, je kunt uitstekend in teamverband functioneren en bent gewend om protocollair te werken. Het bezit van een rijbewijs is noodzakelijk, dit in verband met de uit te voeren piketdienst.

Een BGO-kort (betrouwbaarheidsonderzoek) en een assessment zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Over de meldkamer

De meldkamer ambulancezorg is onderdeel van de Gemeenschappelijke Meldkamer van de Veiligheidsregio Rotterdam- Rijnmond. Naast de ambulancezorg zijn ook de politie en de brandweer onderdeel van de Gemeenschappelijke meldkamer.

Solliciteren

Graag ontvangen wij een creatieve sollicitatie, bestaande uit een cv en een motivatie. Zorg dat ze vóór 15 mei 2017 binnen zijn op: wervingconcern@vr-rr.nl o.v.v. vacature verpleegkundig centralist meldkamer ambulance

Meer info

Informatie kan ingewonnen worden bij, Huib Kuiper huib.kuiper@vr-rr.nl, Margo van Looijen margo.vanlooijen@vr-rr.nl of Hans Kuiper hans.kuiper@vr-rr.nl Chefs Meldkamer Ambulancezorg.