Werken bij de veiligheidsregio


Werken aan zorg en veiligheid, dat doe je samen!

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) staat voor ‘samen sterk' in risicobeheersing, incidentbestrijding en crisisbeheersing door een gezamenlijke inzet van diensten, organisaties, burgers en bedrijfsleven, waardoor schade en leed bij incidenten wordt voorkomen of beperkt. Wij zijn een jonge, ambitieuze en operationele veiligheidsorganisatie waar 2200 medewerkers elke dag zorg en veiligheid bieden aan de dynamische regio Rotterdam-Rijnmond.

Vacatures

Coordinator ICT incl rand
Foto Senior inkoper
02 vacature logistiek medewerker
applicatie
geo specialist
Afbeelding1
Verpleegkundig centralist meldkamer
afbeelding cfa
ambulance chauf
vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar

Van sommige mensen hebben we er nooit genoeg. Op onderstaande twee vacatures kun je altijd solliciteren.

ambulanceverpleegkundige1
Beeld vrijwilligers vr-rr.nl

Over de veiligheidsregio

Binnen de veiligheidsregio werken de ambulance, de brandweer, de geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen, de gemeenschappelijke meldkamer en de experts op het gebied van risico- en crisisbeheersing samen aan de veiligheid en zorg in de regio. Nederland telt 25 veiligheidsregio’s.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond telt 1,2 miljoen inwoners, verspreid over 862 km2. Qua inwonersaantal is het de grootste veiligheidsregio van Nederland. Verder huisvest de regio de haven van Rotterdam, een van de grootste havens ter wereld, en de luchthaven Rotterdam – The Hague Airport. In het gebied zijn ook diverse (petro)chemische bedrijven gehuisvest. Via de complexe infrastructuur van snelwegen, tunnels, spoorwegen en pijpleidingen worden tal van gevaarlijke stoffen vervoerd.