Zoeken

Vacature Jr. functioneel beheerder

Gepubliceerd op 13 april 2017

VACATURE JR. FUNCTIONEEL BEHEERDER

Organisatieonderdeel         :     Directie Brandweer, afdeling Vakbekwaamheid

salarisschaal                        :     8

aanstellingsvorm                 :     36 uur per week

werk- en denkniveau           :     MBO

locatie                                    :     Breevaartstraat 1

Werkzaamheden

De afdeling vakbekwaamheid heeft als kerntaak het organiseren van opleidingen en oefeningen voor de repressieve dienst volgens het Besluit Personeel Veiligheidsregio’s, de richtlijnen van het IFV en de interne richtlijnen. Kernwaarden voor de afdeling zijn binden en verbinden. Het team Vakbekwaam Worden & Vakbekwaam Blijven is het team van specialisten bestaande uit de docenten, coördinatoren expertgroep en kerninstructeurs. Ook de jr. functioneel beheerder maakt onderdeel uit van dit team.

De voornaamste rol van de jr. functioneel beheerder is het uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot de Electronische Leeromgeving (ELO), het Vakbekwaamheidsmanagementsysteem (VMS) en virtueel trainen (XVR). De jr. functioneel beheerder werkt nauw samen met de docent e-learning en heeft daarnaast veel contact met voornamelijk collega’s binnen de afdeling vakbekwaamheid, repressief personeel en cursisten.

Kernactiviteiten

  • Beheert, richt in en onderhoudt systemen
  • Verzorgt de technische beveiliging en autorisaties
  • Signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen
  • Ondersteunt en geeft instructies aan gebruikers
  • Onderhoudt de contacten met de leveranciers van de diverse systemen
  • Neemt deel aan diverse overleggen, waaronder het landelijk functioneel beheerdersoverleg ELO van het IFV

Wij zoeken?

Een vakman/-vrouw die de collega’s binnen en buiten de afdeling vakbekwaamheid kan ondersteunen bij het gebruik van de systemen die ingezet worden om mensen vakbekwaam te maken en te houden. Iemand die affiniteit heeft met het opleiden, trainen en oefenen van medewerkers. Bekend met digitaal leren is een pré. Iemand die collega’s binnen de afdeling vakbekwaamheid gevraagd en ongevraagd van advies kan voorzien over de mogelijkheden van de aanwezige systemen en op die manier een bijdrage levert aan de doorontwikkeling van e-learning. Een  gemotiveerde collega die in staat is mensen mee te nemen en te enthousiasmeren in het gebruik van diverse systemen.

Belangrijke competenties zijn samenwerken, resultaatgericht werken, plannen, organiseren, communiceren, dienstverlenende houding, adviesvaardigheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een unieke kans om te werken in een jonge en dynamische werkovergeving. Je werkt in de inspirerende regio van Rotterdam-Rijnmond. Ook bieden wij een marktconform salaris (schaal 8) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en -groei staat bij ons centraal.

Interesse?

Informatie kan ingewonnen worden bij Jeanine Schutgens, teamleider VW&VB, telefoonnummer 06 – 13 51 40 43. De

HR Adviseur is S. Prat.

Direct solliciteren kan ook. Mail je sollicitatiebrief en CV uiterlijk op 10 mei naar: wervingconcern@vr-rr.nl o.v.v. vacature jr. functioneel beheerder. De sollicitatiegesprekken vinden in overleg met de kandidaat plaats op maandag 15 of dinsdag 16 mei in de middag.